Η απάντηση του υπουργού κ. Μπόλαρη για την καταβολή των αποζημιώσεων από τις βροχοπτώσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2016

Η απάντηση του υπουργού κ. Μπόλαρη για την καταβολή των αποζημιώσεων από τις βροχοπτώσεις

Απάντηση στην, από 10-2-2016, Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη, έδωσε με έγγραφό του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, αναφορικά με την καταβολή των αποζημιώσεων από τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με αυτό, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, είναι η ημερομηνία καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους παραγωγούς. Πληροφοριακά επισημαίνεται, δε, ότι οι εν λόγω αποζημιώσεις αφορούν κυρίως εκκαθαρίσεις ζημιών φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος 2015 (εκτιμήσεις/επανεκτιμήσεις), με τις ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Κορινθίας και Φλώρινας να απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό.

Επισυνάπτουμε το όλο κείμενο της Απάντησης του Υπουργού, ως έχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad