Σε τίτλους :
Αρχική » » Έτοιμο το παγοδρόμιο στο Αγρίνιο - Η λειτουργία του αναμένεται άμεσα

Έτοιμο το παγοδρόμιο στο Αγρίνιο - Η λειτουργία του αναμένεται άμεσα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 19:31 | 0 σχόλια

Oι τελευταίες προετοιμασίες και πρόβες για την δημιουργία – λειτουργία του παγοδρομίου στην πλατεία Δημάδη έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να αποτελέσει και φέτος πόλο έλξης για χιλιάδες μικρούς και μεγάλους στις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Η λειτουργία του αναμένεται άμεσα, με την βελτίωση του καιρού, ενώ η «επίσημη» έναρξή του οριοθετείται χρονικά την ημέρα επίσημης έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Το κόστος φέτος για την χρήση του παγοδρομίου θα είναι στα 5 ευρώ ανά άτομο μειωμένο κατά ένα ευρώ σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Μ. Παπαγεωργίου, η δημοτική αρχή επέλεξε τον ιδιώτη που αξιοποιεί το παγοδρόμιο με βάση και τις παροχές που προσφέρει και προβλέπεται για φέτος δωρεάν εισιτήριο για χρήση της παγοτσουλήθρας για όλους τους μαθητές (περίπου 11.000 άτομα) και δωρεάν εισιτήριο στο παγοδρόμιο σε παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και άλλες ειδικές κατηγορίες.

πηγή

 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA