Ξηρόμερο: Εκτός δρόμου λεωφορείο του ΚΤΕΛ λόγω παγετού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2017

Ξηρόμερο: Εκτός δρόμου λεωφορείο του ΚΤΕΛ λόγω παγετού

Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του πρώτου πρωινού λεωφορείου για Τρύφου δεν κατάφερε να ανέβει στο χωριό και τον έβγαλε εκτός δρόμου. Χρειάστηκε μάλιστα, όπως αναφέρει το katounanews.gr, και την βοήθεια μηχανήματος να κάνει διάνοιξη έτσι ώστε να μπορέσει να γυρίσει πίσω.

Στην συνέχεια στην Κατούνα ήρθε άλλο Λεωφορείο για να παραλάβει τους επιβάτες του πρωινού Κατούνα – Αθήνα μιας και αυτό είχε πάθει ζημιά. Επίσης από την ενημέρωση που είχαμε δεν ανέβηκε και στην συνέχεια το άλλο Λεωφορείο για την παραλαβή των μαθητών για το Γυμνάσιο – Λύκειο Κατούνας.



Τα υπόλοιπα δρομολόγια για την μεταφορά των μαθητών από Κομποτή, Αετό, Άγιο Νικόλαο και Κωνωπίνα πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Αξίζει να αναφέρουμε, όπως αναφέρει το katounanews.gr, πως ο Δήμος μέχρι και σήμερα έριχνε αλάτι και με μηχανήματα έκανε διάνοιξη στους δρόμους στην ενότητα Μεδεώνος με ιδιώτες που δεν σταμάτησαν καθόλου από πληροφορίες που έχουμε από τους κατοίκους.

Πάντως αυτές τις μέρες η μεγάλη χιονόπτωση και η παγωνιά δημιούργησε πολλά προβλήματα.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad