Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες και ευχές στον Γιατρό Παναγιώτη Κούστα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες και ευχές στον Γιατρό Παναγιώτη Κούστα

Με ανάμεικτα συναισθήματα πληροφορήθηκα την αποχώρηση από το Κέντρο Υγείας του καθ' όλα αγαπητού και άξιου συναδέλφου Παναγιώτη Κούστα.

Ο πολύ αγαπητός σε όλους, ασθενείς και γιατρούς, Παναγιώτης για όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Αστακού προσέφερε σε κάθε στιγμή τις υπηρεσίες του και τις γνώσεις του σε κάθε ασθενή με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση, αγάπη και σεβασμό!!!

Δεν κοίταξε ποτέ ρολόι ή ωράριο και ευρισκόταν στο Κέντρο Υγείας όποτε τον χρειαζόντουσαν και πάντα με την ευγένεια και το χαμόγελο στα χείλη!!!

Έτσι η απουσία του θα μας είναι πολύ αισθητή και το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλύψει κάποιος άλλος γιατρός που θα έλθει στην θέση του!!!!

Από την άλλη όμως χαίρομαι, που όπως και ο γιος μου πηγαίνει στην Γαλλία, όπου οι συνθήκες εργασίας, η αμοιβή της δουλειάς του και το επίπεδο ζωής του ίδιου και προπαντός της οικογένειας του θα είναι απείρως καλύτερες και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για την Χώρα μας, που δεν μπορεί πλέον να εξασφαλίσει σε Επιστήμονες με πολλά προσόντα αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, αμοιβής και διαβίωσης, με αποτέλεσμα να παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς, οι νέοι με τα πολλά όνειρα και προσόντα για προσφορά στην Ελληνική Κοινωνία!!!

Αγαπητέ μου Συνάδελφε και φίλε Παναγιώτη
Θέλω από καρδιάς να σε ευχαριστήσω για την όμορφη συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να σου εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου (γιατί η παρεξήγηση για το ασθενοφόρο, για την οποία στεναχωρήθηκα πολύ δεν άλλαξε σε τίποτα τα αισθήματα εκτίμησης και αγάπης για εσένα και την οικογένεια σου), σε εσένα και την οικογένεια σου για Καλή Επιτυχία στην Νέα σου ζωή!!!

Αγαπητέ μου Παναγιώτη να πας στο καλό και Καλή Τύχη στο Νέο σου Ξεκίνημα!!!

Με εκτίμηση και αγάπη
Παναγιώτης Στάικος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad