Σε τίτλους :
Αρχική » » Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αίολος Αστακού!

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αίολος Αστακού!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 20:28 | 0 σχόλια

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αίολος Αστακού. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του Παπάγου και συγκεκριμένα του προπονητή της ομάδας Κώστα Σορώτου, καθώς η αθηναϊκή ομάδα παίρνει τη θέση του Αίολου στην Α2 Εθνική Κατηγορία. 

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως στον Αίολο υπήρχε η απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα είτε στη Β΄ είτε στη Γ΄ Εθνική και τελικά επιβεβαιώθηκαν με την ομάδα του Αστακού να είναι έτοιμη να δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. 

Όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας υπάρχει η πληροφορία πως επιθυμία του Αποστόλη Πανταζή είναι να πάρουν ευκαιρίες οι παίκτες από την περιοχή και σε αυτή τη λογική θα γίνουν όλες οι κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς.Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA