Σε τίτλους :
Αρχική » » Αυξημένη η τουριστική κίνηση τις τελευταίες ημέρες στον Αστακό

Αυξημένη η τουριστική κίνηση τις τελευταίες ημέρες στον Αστακό

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, 21:21 | 0 σχόλια

Αυξημένη η τουριστική κίνηση των δυο τελευταίων ημερών στον Αστακό.

Πολλά σκάφη προερχόμενα από τα νησιά του Ιονίου βρίσκουν καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης μας προσφέροντας μια ευχάριστη νότα. Ακόμη και πολυτελείς θαλαμηγοί προερχόμενοι και από γειτονικές χώρες απολαμβάνουν μια υπέροχη βραδιά στον Αστακό προσφέροντας παράλληλα μια μαγική εικόνα στα μάτια των κατοίκων. 

Η τουριστική κίνηση γενικώς στο Ιόνιο έχει μια μικρή αύξηση κυρίως από ξένους επισκέπτες οι οποίοι παραμένουν οάσεις μέσα στην έρημο της οικονομικής δυστοκίας από τους Έλληνες.

Δικαίως οι επαγγελματίες αισθάνονται ανακουφισμένοι από την έλευση όλων αυτών των ξένων τουριστών οι οποίοι απαλλαγμένοι από την οικονομική μέγκενη των χωρών τους εναποθέτουν τον οβολών τους (euro) στους τοπικούς επαγγελματίες.
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA