Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 22-28 Ιανουαρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2018

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 22-28 Ιανουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις από 22-28 Ιανουαρίου

Κριός
Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας, Άρης, εισέρχεται στον Τοξότη από την Πέμπτη δίνοντάς σας κίνητρα για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να επιβάλετε τις ιδέες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να ρισκάρετε και να αποδεχθείτε μια συναισθηματική πρόκληση. Σε οικονομικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα. Με τη Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο, η επικοινωνία μέσα στην σχέση γίνεται αισθητά καλύτερη και αυτό είναι το αποτέλεσμα της δικής σας διάθεσης. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει ώθηση και στα επαγγελματικά.


Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά σημαντική, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται μέσα από συζητήσεις με τα άτομα που τα αφορούν. Σε οικογενειακό επίπεδο, καλό είναι να αφήσετε ανοιχτή την πόρτα της επικοινωνίας για να λύσεις ζητήματα που χαλούν τις ισορροπίες. Στα επαγγελματικά, θα έχετε πολύ καλή διάθεση, παρά τις εντάσεις και τις αυξημένες υποχρεώσεις. Με έξυπνες κινήσεις και κατάλληλους ελιγμούς θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε αποτελεσματικά.Την Κυριακή, θα απολαύσετε την οικογένεια και την θαλπωρή της, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς και ομαλοποιεί το κλίμα μέσα σε αυτήν.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον πιο δυναμικό τρόπο! Η Σελήνη στον Κριό σας χαρίζει τη συναισθηματική ώθηση για να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας και να υλοποιήσετε κάθε σχέδιό σας. Η ανάγκη σας για δράση θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα, αρκεί να την αξιοποιήσετε με τον σωστό τρόπο. Την Πέμπτη ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη για αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, όχι μόνο για να τακτοποιήσετε υποθέσεις, αλλά και για να εξελιχθείτε σε κάθε τομέα. Με την καλή επικοινωνία που δίνει η Σελήνη στο ζώδιό σας την Παρασκευή και το Σάββατο, μπορείτε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη από την Παρασκευή σας κάνει να ρισκάρετε.

Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή έχει γρήγορη σκέψη και έντονη δράση. Θα έχετε περιορισμένο χρόνο για να χαλαρώσετε, ενώ οι πρακτικές εκκρεμότητες πρέπει να τακτοποιηθούν και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το κάνετε τώρα. Εμπιστευτείτε κοντινά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν με την εμπειρία τους. Η Κυριακή, με την Σελήνη στο ζώδιό σος, θα επισφραγίσει την επιτυχημένη αυτή εβδομάδα με μια μεγάλη δόση οικογενειακής θαλπωρής. Στην εργασία θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Πολλά προβλήματα θα απαιτήσουν την λύση τους, αλλά δεν φαίνεται ότι θα καταφέρουν να σας αγχώσουν. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην αμελήσετε υποχρεώσεις.

Λέων
Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από ένα πολύ σημαντικό πλανητικό γεγονός. Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη στις 26 και η νέα αυτή θέση κάνει την δράση σας να κινείται εξελικτικά. Αυτό, δηλαδή που θα επιδιώκετε είναι μέσα από τις ενέργειές σας να προωθείτε την εκάστοτε υπόθεση. Η ανία δεν θα είναι μέρος της καθημερινότητας, αφού θα είστε σε διαρκή κίνηση, ψάχνοντας το επόμενο «παιχνίδι» που θα σας κάνει να αισθανθείτε την πρόκληση. Στα αισθηματικά, όλο αυτό θα εκφραστεί σε ρίσκο. Στην εργασία θα υπάρξει μια δημιουργική ένταση και μια συνεχής ροή εξελίξεων που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας να προχωρήσετε παρακάτω. Προτάσεις που θα γίνουν θα πρέπει να τις σκεφτείτε καλά, γιατί μπορούν να σας φέρουν την πρόοδο που ζητάτε, κάτω από προϋποθέσεις. Στα οικονομικά, υπάρχει ακόμη δρόμος για να φτάσεις εκεί που θέλετε.

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα κάνοντας την ανασφάλεια και την ματαιοδοξία στην άκρη, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή θέση της Σελήνης στον Ταύρο στις 24 και 25 και να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ένα κομμάτι της συνολικής σας δράσης θα έχει να κάνει με τη σχέση που διατηρείτε με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Άρη να μπαίνει στον Τοξότη, οι ενέργειές σας αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής σας. Φτάνει πια η στασιμότητα και τα ημίμετρα. Ώρα για πρόοδο! Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθάει να εκφραστείτε και να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην διστάζετε να ανοιχθείτε και αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας.

Ζυγός
Η εβδομάδα αυτή θα έχει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις σας προκειμένου να τις τακτοποιήσετε. Με πολύ καλό προγραμματισμό, πειθαρχία και αυτοέλεγχο θα καταφέρετε να κλείσετε τις ανοιχτές υποχρεώσεις σας. Ευνοϊκές ημέρες θα είναι για εσάς η Παρασκευή και το Σάββατο καθώς η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους. Τότε θα μπορέσετε να μιλήσετε για τις ιδέες σας και να βρείτε ανταπόκριση.Η εργασία σας θα εξελιχθεί πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται ότι αυτά που έχετε στο μυαλό σας στον τομέα αυτό θα μπορέσετε να τα κάνετε πράξη. Μέσα από συνεργασίες και νέα ξεκινήματα μπαίνουν οι βάσεις για να φτάσετε στην επιτυχία που αναζητάτε. Εδώ και καιρό εργάζεστε πυρετωδώς για ένα εγχείρημα που σιγά σιγά υλοποιείται. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην αγχώνεστε.

Σκορπιός
Η εβδομάδα θα κάνει την εκκίνησή της πολύ δυναμικά σε σημείο παρόρμησης. Οι αυθόρμητες ενέργειές σας θα περιέχουν ρίσκο που μπορεί να σε εκθέσουν αν δεν καταφέρεις να τις ελέγξετε. Από την άλλη, όμως, θα υπάρξουν στιγμές που ο αυθορμητισμός σας θα κερδίσει την εύνοια προσώπων που έχετε ανάγκη. Οι συνεργασίες στα μέσα τις εβδομάδας θα τραβήξουν την προσοχή, καθώς θα νιώθετε ότι χρειάζεται να προσπαθήσετε κι άλλο προκειμένου να εδραιωθούν. Μετά από μια έντονη εβδομάδα, με πολλά τρεξίματα, η Κυριακή θα έρθει για να σας αποζημιώσει και να σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η Σελήνη στον Καρκίνο, καταλαγιάζει την αναστάτωση και την ορμή που νιώθετε, στρέφοντάς σας προς την οικογενειακή εστία.

Τοξότης
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική, για εσάς φίλε Τοξότη, καθώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 26 γεγονός που σας δραστηριοποιεί έντονα. Από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας φαίνεται ότι θα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και θα ξεκαθαρίσετε πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα ταλαιπωρούσαν τα νεύρα σας. Επίσης η εβδομάδα, χαρακτηρίζεται από έντονη, σχεδόν υπερβολική δραστηριότητα στην εργασία. Υπάρχουν σκέψεις, ιδέες, σχέδια που θα προσπαθήσετε να τα αναπτύξετε με κάθε τρόπο. Η εργατικότητα και η συνέπεια θα σας κάνουν απόλυτα αποτελεσματικούς κάνοντάς το επαγγελματικό σας προφίλ ακόμη πιο ισχυρό. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή σας κάνει υπερκινητικούς και δραστήριους περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτή τη φορά επιδιώκετε να λύσετε υποθέσεις που διαιωνίζονται. Με την Σελήνη στον Ταύρο την Τετάρτη και την Πέμπτη δέχεται ιδιαίτερη εύνοια ο τομέας των συνεργασιών. Η γνώση και η εμπειρία που κουβαλάτε θα αποτελέσουν σημαντική βοήθεια για να φέρετε αρμονία στις συνεργασίες κάθε λογής. Στα επαγγελματικά, καταφέρνετε να ισορροπήσετε τα πράγματα και να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας. Στα προσωπικά, η αισθηματική σας σχέση βρίσκει αρμονία, γεγονός που σας γεμίζει ικανοποίηση. Στα οικονομικά, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να λυθούν ακόμη, αλλά συνεχίστε να κινείστε να με πειθαρχία.

Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να ασκήσει έντονες επιρροές επάνω σας. Το ξεκίνημα της θα γίνει με την Σελήνη να κινείται στον Κριό. Όπως αντιλαμβάνεστε μόνο ηρεμία δεν θα νιώθετε. Αυτό που θα θέλετε είναι να βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση και σε μαχητική στάση. Έχετε ανάγκη να τακτοποιήσετε πολλά, αλλά μόνο με σωστό προγραμματισμό θα τα προλάβετε όλα. Το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, θα μπορέσετε να κάνετε πολλές επαφές, να δείτε πρόσωπα και γενικότερα να έρθετε σε αλληλεπίδραση με τους γύρω σας. Στα οικονομικά, διανύετε μια περίοδο με αρκετές απαιτήσεις. Ο προγραμματισμός είναι για άλλη μια φορά η λύση του προβλήματος. Όσο διατηρείτε τον έλεγχο δεν κινδυνεύετε.

Ιχθύες
Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με δυναμισμό, ενεργητικότητα, ζωντάνια και αισιοδοξία. Ειδικά με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, την Παρασκευή, ξεκινάει μια περίοδος κινητικότητας με απώτερο σκοπό την προσωπική σας επέκταση. Τα ταξίδια που έχουν να σας δώσουν γνώση θα αποτελέσουν μέρος του προγράμματος, είτε τα έχετε ήδη δρομολογήσει, είτε θα προκύψουν αυθόρμητα κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών. Η Κυριακή αυτή βρίσκει τη Σελήνη στον Καρκίνο, κάνοντας το κλίμα πιο γλυκό και με περισσότερη θαλπωρή. Οι δικοί σας άνθρωποι θα αποτελέσουν πηγή δύναμης και έμπνευσης. Στα οικονομικά, οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε καθώς και οι συνεργασίες που ήδη έχετε θα σας απασχολήσουν αρκετά, γιατί από εκεί έχετε προοπτικές να αυξήσετε τα έσοδά σας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad