Σε τίτλους :
Αρχική » » Αρχοντοχώρι: Η κακοκαιρία "λύγισε" το αιωνόβιο μέγα δέντρο

Αρχοντοχώρι: Η κακοκαιρία "λύγισε" το αιωνόβιο μέγα δέντρο

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, 22:01 | 0 σχόλια

«Θύμα» της κακοκαιρίας που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στο Ξηρόμερο έπεσε και ο αιωνόβιος Μέγας δέντρος, στην άκρη στο δρόμο βγαίνοντας απο τον Αετό, στα όρια του Αρχοντοχωρίου.

Το περήφανο δέντρο έστεκε εκεί για αιώνες σαν «μνημείο της φύσης» που κάτω από τον ίσκιο του ξεκουράστηκαν και δροσίστηκαν εκατοντάδες περαστικοί, δεν άντεξε την ένταση των μποφόρ και την κακοκαιρία και… κατέρρευσε χθες τα ξημερώματα. Το δέντρο ξεριζώθηκε, προκαλώντας λύπη σε όσους αντίκρισαν την πτώση του, αφού κουβαλούσε πάνω του μια ολόκληρη ιστορία.

Το ευτύχημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο κορμός του δέντρου έγειρε και έπεσε προς τα κτήματα και όχι στο δρόμο που αποτελεί πέρασμα πολλών οχημάτων...

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA