Αρχοντοχώρι: Η κακοκαιρία "λύγισε" το αιωνόβιο μέγα δέντρο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Φεβρουαρίου 2018

Αρχοντοχώρι: Η κακοκαιρία "λύγισε" το αιωνόβιο μέγα δέντρο

«Θύμα» της κακοκαιρίας που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στο Ξηρόμερο έπεσε και ο αιωνόβιος Μέγας δέντρος, στην άκρη στο δρόμο βγαίνοντας απο τον Αετό, στα όρια του Αρχοντοχωρίου.

Το περήφανο δέντρο έστεκε εκεί για αιώνες σαν «μνημείο της φύσης» που κάτω από τον ίσκιο του ξεκουράστηκαν και δροσίστηκαν εκατοντάδες περαστικοί, δεν άντεξε την ένταση των μποφόρ και την κακοκαιρία και… κατέρρευσε χθες τα ξημερώματα. Το δέντρο ξεριζώθηκε, προκαλώντας λύπη σε όσους αντίκρισαν την πτώση του, αφού κουβαλούσε πάνω του μια ολόκληρη ιστορία.

Το ευτύχημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο κορμός του δέντρου έγειρε και έπεσε προς τα κτήματα και όχι στο δρόμο που αποτελεί πέρασμα πολλών οχημάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad