Σε τίτλους :
Αρχική » » Τέλος και επίσημα για το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Κατούνα

Τέλος και επίσημα για το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Κατούνα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 20:16 | 0 σχόλια

- Τέλος και επίσημα για το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Κατούνα.
- Στον Αμφιλοχία μεταφέρει τις εργασίες του. 
- Με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι από σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουάριου 2018 το κατάστημα της Κατούνα, μεταφέρει τις εργασίες της, στην Αμφιλοχία. 

Σήμερα ξήλωσαν τις πινακίδες από το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Κατούνα  και η απόφαση για κλείσιμο της Τράπεζας είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η κίνηση αυτή θεωρείται ως το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία και στην υποβάθμιση της ποιότητας των κατοίκων της Κατούνας και της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνταν από το υποκατάστημα αυτό, με καθαρά αγροτικό προσανατολισμό με τον οποίο κατά κύριο λόγο συναλλασσόταν η συγκεκριμένη τράπεζα.

Η αναστάτωση και ο προβληματισμός τις τελευταίες ώρες στην Κατούνα είναι πολύ μεγάλος και η οργή προς κάθε κατεύθυνση εξίσου ατελείωτη. Η αφαίμαξη μιας σειράς δημοσίων υπηρεσιών που έδιναν μια κάποια οικονομική ζωή στον τόπο, έχουν φέρει τα αποτελέσματα της ερημοποίησης της Κατούνας και σε απόγνωση τους κατοίκους της!


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA