Η 1η ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2018

Η 1η ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Η 1η ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωϊ.

Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι του Δ.Σ. να εξασφαλίσουμε μια αίθουσα προσιτή, εύκολα προσβάσιμη με συγκοινωνία και να προσφέρει κάποιες βασικές απαιτήσεις μας, καταλήξαμε στο ξενοδοχείο Golden Age, Μιχαλακοπουλου 57.

Είναι ακριβώς κάτω από τον σταθμό μετρό του Μεγάρου Μουσικής. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα μας τιμήσετε, θα μας εμπιστευθείτε για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει προς όφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέλευσή μας θα έχει τεράστια επιτυχία.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Κωσταντή Στράτο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας προσέφερε και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη επιλογή. Χωρίς την βοήθειά του (αλλά και του προσωπικού του γραφείου του) σήμερα θα ήμασταν ακόμη στο ψάξιμο.  Σε ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντή.


Μετά τιμής
 
Το Δ. Σ.
του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad