Ξηρόμερο: Σύλληψη 45χρονου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2018

Ξηρόμερο: Σύλληψη 45χρονου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν τον 45χρονο και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μεταλλικό τρίφτη, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα δεκαπέντε γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην αυλή του σπιτιού καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης, φυτεμένα σε γλάστρες, ύψους έως 1,50 μέτρου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad