Αυτοκτόνησε ο Keith Flint των Prodigy! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2019

Αυτοκτόνησε ο Keith Flint των Prodigy!


Τα τραγικά νέα για την αυτοκτονία επιβεβαίωσε ο συνιδρυτής των Prodigy μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram. Ο τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος, Prodigy, Keith Flint πέθανε σε ηλικία 49 ετών. Βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι του.

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Keith Flint, του επικού τραγουδιστή των Prodigy, σε ηλικία 49 ετών. «Τα νέα είναι αληθινά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό αλλά ο αδερφός μας ο Keith αυτοκτόνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είμαι βαθιά σοκαρισμένος, πολύ θυμωμένος, μπερδεμένος και συντετριμμένος. Αντίο φίλε», έγραψε ο Λίαμ Χάουλετ, συνιδρυτής των Prodigy στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Ο Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσσεξ. Ήταν 49 ετών. Ο θρυλικός τραγουδιστής εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, όταν οι νοσηλευτές σε ασθενοφόρο απάντησαν σε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του. «Μας κάλεσαν λόγω ανησυχίας για την υγεία ενός άνδρα, σε μια διεύθυνση στο Μπρουκ Χιλ, Νορθ Εντ, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ.

Ο Keith Flint συγκλόνισε με το τραγούδι "Firestarter" το οποίο συμπεριλήφθηκε στον τρίτο δίσκο των Prodigy, The Fat of the Land, το 1997. Το τραγούδι κυκλοφόρησε και ως single, το οποίο ήταν το πρώτο από τον εν λόγω δίσκο. Το single κατέληξε να έχει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, φτάνοντας στο νούμερο 1 των φινλανδικών, των βρετανικών και των νορβηγικών charts. Συνολικά μπήκε στην πρώτη δεκάδα 12 χωρών. Στo αμερικανικό Billboard Hot 100, έφτασε στο νούμερο 30.

Οι στίχοι του δημιούργησαν συζήτηση ότι προωθούν τη βία, συζητήσεις υπήρξαν και για το video clip. Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, με το περιοδικό NME να το συμπεριλαμβάνει στον κατάλογό του με τα 150 Σπουδαιότερα Τραγούδια των τελευταίων 15 ετών, στην 52η θέση.



Οι Prodigy αναδύθηκαν από την underground rave σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και έγιναν μία από τις σπουδαιότερες μπάντες της Βρετανίας. Έφθασαν στο νούμερο 1 στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου με τα ‘Firestarter’ και ‘Breathe’ το 1996 και έξι άλμπουμ τους έγιναν νούμερο 1. Ο Φλιντ ήταν μία ξεχωριστή φιγούρα στη βρετανική μουσική σκηνή, ιδιαίτερα δραστήριος στις συναυλίες με ξεχωριστά μαλλιά και τατουάζ.


Γεννήθηκε στο Ρεντμπρίτζ του ανατολικού Λονδίνου, μετακόμισε στο Μπρέιντρι του Έσσεξ ως παιδί και συναντήθηκε με τον συνιδρυτή των Prodigy, Λίαμ Χάουλετ σε ένα κλαμπ της πόλης. Ο Φλιντ ήταν αρχικά χορευτής στο γκρουπ, αλλά έκανε φωνητικά στο Firestarter και καθιερώθηκε ως τραγουδιστής. Ο αρχηγός των Prodigy είχε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Γκέιλ Πόρτερ τη δεκαετία του 1990 και αργότερα παντρεύτηκε την DJ Mayumi Kai από την Ιαπωνία. Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.


Το άλμπουμ των Prodigy του 1997 The Fat of the Land στο οποίο ερμήνευσε αρκετά τραγούδια έγινε τεράστια επιτυχία. Το 2002 βγήκε το σίνγκλ «Baby’s Got a Temper». Στο επόμενο άλμπουμ που έβγαλε το συγκρότημα το Always Outnumbered, Never Outgunned το 2004, ο Flint δεν τραγούδησε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad