Αρνητική η γνωμοδότηση στη μονάδα βιοαερίου στο Λεσίνι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2019

Αρνητική η γνωμοδότηση στη μονάδα βιοαερίου στο Λεσίνι


Με ομόφωνη απόφαση την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου, γνωμοδότησε αρνητικά στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου κατασκευής μονάδας παραγωγής ενέργειας από βιοαέριο στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Λεσινίου.

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, από τον Οκτώβριο του 2018 είχε εκφράσει την κάθετη αντίθεσή του για την κατασκευή της μονάδας στη θέση «Σινιάδες» της δημοτικής ενότητας Οινιαδών, μετά τις ομόφωνες αποφάσεις της Τοπικής Κοινότητας Λεσινίουκαι της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τις οποίες και κοινοποίησε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όπως είχε επισημανθεί στις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,«η μονάδα σχεδιάζεται σε περιοχή εγγύτατα με την τοπική κοινότητα Λεσινίου, έναντι άλλων μονάδων συγκέντρωσης και παραγωγής ζωοτροφών, αλλά και στην οικολογικά ευαίσθητη περιοχή του Δάσους Φράξου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad