Πλημμύρισε γειτονιά του Αστακού από τη σημερινή βροχή - Καταγγελία για βουλωμένα φρεάτια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Νοεμβρίου 2019

Πλημμύρισε γειτονιά του Αστακού από τη σημερινή βροχή - Καταγγελία για βουλωμένα φρεάτια


Σε καταγγελία προχώρησε σήμερα κάτοικος του Αστακού, όπως αναφέρει στο προφίλ του στο facebook, ώστε ο Δήμος Ξηρομέρου να ξεβουλώσει τα φρεάτια.

Αφορμή για την καταγγελία ήταν η σημερινή βροχή, αφού σήμερα το πρωί, λόγω του ότι τα φρεάτια ήταν βουλωμένα, το νερό της βροχής δεν είχε που να πάει, με αποτέλεσμα να μπει μέσα στο σπίτι της, ενώ με τη μεσημεριανή βροχή, για λίγο δεν μπήκε ξανά.

Γράφει στο προφίλ της στο facebook:

"Θα περάσουμε πολύ καλό χειμώνα αν δεν ξεβουλώσει ο δήμος τα φρεάτια του αστακού αλλά και της γειτονιάς το πρωί το νερό μπήκε σπίτι και πριν το μεσημέρι για λίγο δεν μπήκε!

Δηλαδή πρέπει να πνιγούμε κάναμε καταγγελία στον δήμο για να ξεμπαζωσουν τουλάχιστον ένα φρεάτιο αλλά καλό θα ήταν να ξεβουλωθουν και να ξεμπαζωθουν όλα τα φρεάτια χωρίς καταγγελίες τόσα χρόνια η ίδια κατάσταση και μετά από τόσα χρόνια φέτος μπήκε μέσα το νερό στο σπίτι!! 

Ας γίνει κάτι και ας ασχοληθούν και τα σάιτ με τις κακοκαιριες και όχι μόνο με τα καλά του τόπου!!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad