Συνάντηση Βασιλοπουλιωτών της Αθήνας για συζήτηση-ενημέρωση θεμάτων που απασχολούν το χωριό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Βασιλοπουλιωτών της Αθήνας για συζήτηση-ενημέρωση θεμάτων που απασχολούν το χωριό


ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου του χωριού μας κος Πάνος Πετρονικολός, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του οργανώνει συνάντηση με τους συγχωριανούς μας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, για συζήτηση - ενημέρωση θεμάτων που απασχολούν το χωριό μας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5 (στοά μεγάρου Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ-ομόνοια) 4ος όροφος Αθήνα.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας να συμμετάσχουν στην ενημερωτική αυτή συνάντηση ώστε μαζί να χαράξουμε την πολιτική και τις ενέργειες που θα επιτρέψουν στο χωριό μας να αναπτυχθεί και να πρωταγωνιστήσει στο Δήμο μας. εις όφελος των κατοίκων του.

Σας περιμένουμε 

Για το κοινοτικό συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος 
Πάνος Πετρονικολός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad