Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Αποκατάσταση κακοτεχνιών του Κεντρικού Αποχετευτικού Δικτύου Αστακού Δήμου Ξηρομέρου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Νοεμβρίου 2019

Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Αποκατάσταση κακοτεχνιών του Κεντρικού Αποχετευτικού Δικτύου Αστακού Δήμου Ξηρομέρου»


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη, "...για την υλοποίηση και την έμπρακτη απόδειξη, ότι αφουγκράζεσαι τα προβλήματα της κοινωνίας και κινείσαι προς την κατεύθυνση των λύσεων", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τριανταφυλλάκη:

Βιολογικός - Αποχέτευση Αστακού

Ένα έργο που έχει ταλαιπωρήσει τους Δημότες της πόλης του Αστακού για πολλά χρόνια. Ένα έργο που έχει στοιχίσει πολλά χρήματα αλλά δυστυχώς λόγω κακοτεχνιών, δεν κατάφερε να επιτελέσει τον σκοπό του, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ένα από τα θέματα που ήταν και είναι ψηλά στην ατζέντα μας σαν νέα δημοτική αρχή.

Και στο σημείο αυτό χρειάζεται η πολιτική βούληση. Κύριε Νεκτάριε Φαρμάκη  για άλλη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια για την υλοποίηση και την έμπρακτη απόδειξη, ότι αφουγκράζεσαι τα προβλήματα της κοινωνίας και κινείσαι προς την κατεύθυνση των λύσεων.

Συνεχίζουμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad