Δήμος Ξηρομέρου προς κ. Γεωργούλα: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαρτίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου προς κ. Γεωργούλα: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»


Αστακός 21.3.2020 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κύριος Κώστας Γεωργούλας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης», που διοίκησε για 5 χρόνια τον Δήμο Ξηρομέρου, και δραστήριος διαχειριστής του Blog «Ξηρομερίτης», μας ενημέρωσε από το Blog του, για μία απ’ ευθείας ανάθεση για συντήρηση φωτοτυπικού αξίας 1.000 € με ΦΠΑ, με προφανή σκοπό να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για την δημοτική αρχή και να αφήσει να αναρτούνται από κάτω «ανώνυμα» επικριτικά σχόλια.

Πράγματι έτσι είναι, η δημοτική αρχή για τα 2 φωτοτυπικά που έχει στο Δημαρχείο, προμηθεύτηκε 3 εξαρτήματα που είναι ακριβά, αλλά αυτή είναι η τιμή τους στην αγορά και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάθε σχετικός με το αντικείμενο και η εργασία αφορούσε όχι την συντήρηση ενός φωτοτυπικού, αλλά παραπάνω, όπως επίσης και φαξ και στις 3 δημοτικές ενότητες.

Ας φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη του κ. Γεωργούλα, με συγκεκριμένα στοιχεία και να δούμε λοιπόν στον ίδιο προμηθευτή, πόσα έδωσε το 2016 η δημοτική αρχή της οποίας μέλος ήταν ο κ. Γεωργούλας, για 3 εξαρτήματα (ένα εξάρτημα συμπίπτει και χρεώνεται σχεδόν διπλάσιο τότε) και για τις ίδιες συντηρήσεις.

Στον ίδιο προμηθευτή λοιπόν, του ανατέθηκε με 3.993,63 € με ΦΠΑ και προς απόδειξη, ακολουθεί παρακάτω σχετικός σύνδεσμος στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και επισυνάπτουμε και εικόνα της ανάθεσης.

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE%9E%CE%A39%CE%A9%CE%9A%CE%96-%CE%91%CE%98%CE%A4?inline=true



Συμπερασματικά κύριε Γεωργούλα, όσο και να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι όλοι είμαστε ίδιοι, δεν θα το καταφέρετε, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι και ούτε θα γίνουμε ποτέ!!! Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μία διαφορά 400%.

Ειδικά για εσάς κ. Γεωργούλα, στο συγκεκριμένο κομμάτι των δεκάδων απ’ ευθείας αναθέσεων που κάνατε ο ίδιος και των μηδενικών εκπτώσεων που παίρνατε επί παραδείγματι για το ΚΗΦΗ Κανδήλας, το Μουσείο Παλαιομάνινας, το Γυμναστήριο Παπαδάτου και σε πολλά άλλα, σας θυμίζουμε την γνωστή ρήση: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad