Φίλιππος Σαμαλέκος: Να σταματήσει ο εμπαιγμός των κατοίκων και η υποβάθμιση της ζωή μας και να λυθούν άμεσα τα χρόνια προβλήματα υποδομών του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαΐου 2020

Φίλιππος Σαμαλέκος: Να σταματήσει ο εμπαιγμός των κατοίκων και η υποβάθμιση της ζωή μας και να λυθούν άμεσα τα χρόνια προβλήματα υποδομών του Δήμου Ξηρομέρου


O Αστακός και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου έχει υποδεχθεί τα τελευταία 30 χρόνια μια σειρά μεγάλων επενδύσεων με τις αντίστοιχες περιβαλλοντικές υποβαθμίσεις αλλά μικρό ουσιαστικά όφελος για τη τοπική οικονομία, υποδομές και ανάπτυξη εκτός και αν θεωρήσει κανείς τα λιγοστά μεροκάματα του τρόμου και της εκμετάλλευσης οικονομική τοπική βιώσιμη ανάπτυξη.

Την περιοχή την εκμεταλλεύονται τα μεγάλα κέντρα εξουσίας και συμφερόντων χωρίς το κράτος και η περιφέρεια να ενδιαφέρονται για τη ζωή των κατοίκων. Κοινώς η περιοχή μας προσφέρεται μόνο για άγρια εκμετάλλευση και άρμεγμα!

Φτάσαμε έτσι στο 2020 να έχουμε (χορός εκατομμυρίων ευρώ) 
  • Ναυτιλιακή Βιομηχανική Περιοχής Πλατυγιαλίου Αστακού και Ελεύθερη Ζώνη (ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ.)
  • Ζώνη Α3 Αστακός - Μύτικας - Κάλαμος - Καστός που καθορίστηκε ως ζώνη ιχθυοκαλλιεργειών
  • Ανεξέλεγκτη εγκατάσταση ανεμογεννητριών
αλλά ο Αστακός η πρωτεύουσα του Δήμου να μην έχει νερό να πιει ούτε δρόμο για να πάει κάποιος με ασφάλεια!

Να σταματήσει ο εμπαιγμός των κατοίκων και η υποβάθμιση της ζωή μας και να λυθούν άμεσα τα χρόνια προβλήματα υποδομών του Δήμου μας!

Φίλιππος Σαμαλέκος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad