Χρήστος Μπόνης: Ξεκίνησε δειλά δειλά η ένταξη των «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ» στην πραγματικότητα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαΐου 2020

Χρήστος Μπόνης: Ξεκίνησε δειλά δειλά η ένταξη των «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ» στην πραγματικότητα


Ξεκίνησε δειλά δειλά η ένταξη των «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ» στην πραγματικότητα. Μέτα την άρση των απαγορευτικών μέτρων από την Κυβέρνηση λόγω της πανδημίας (Κορωνοιός), όσοι απασχολούντο σε επαγγέλματα που ανταποκρινόνταν στην λίστα της άρσης των μέτρων, από τη Δευτέρα 4 Μάιου εντάχθηκαν στην υπηρεσία της εξυπηρέτησης του κοινωνικού σύνολου. Φυσικά όλοι οφείλουν να φορούν την προστατευτική μάσκα και να διατηρούν την προβλεπόμενη απόσταση δυο μέτρων. 

Με μια πρόχειρη εκτίμηση σχεδόν οι κάτοικοι (κυρίως των Αθηνών) ανταποκρίθηκαν πλήρως!!! Τρανταχτό παράδειγμα οι Αστακιώτες επαγγελματίες που ανήκουν στους κλάδους όσων από σήμερα είναι ελεύθερα (φυσικά κάποια επαγγέλματα από τα πιο κάτω είχαν συνεχή λειτουργιά όλο το διάστημα). Ένα μικρο ρεπορτάζ σε ένα μικρό δείγμα Αστακιωτών και η απόδειξη στις φώτο!!! 

Στο πολυτελέστατο κομμωτήριο της Γκέλυς Ταπρατζή στην Νέα Σμύρνη οι εργασίες για τα διαχωριστικά πλέξι γκλας ανάμεσα στα καθίσματα των πελατών ξεκίνησαν πολύ πρωί διότι είχε αρχίσει να σχηματίζεται ουρά από πελάτες. 

Ο Γιάννης Κρίθυμος με το ταξί του, έχει πάντα καλυμμένο το πρόσωπο του με την προστατευτική μάσκα καθ όλη την διάρκεια της βάρδιας, όπως και ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου καταστήματος με αλλαντικά στο κέντρο της Αθηνάς Γ. Ζαρκαδούλας.

Φυσικά και άλλοι συντοπίτες μας ακολούθησαν τα μέτρα, αλλά ο περιορισμένος χρόνος του ρεπορτάζ δεν μου έδωσε την δυνατότητα να τους καταγράψω.














ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad