Επαναλειτουργία του δημοτικού πάρκινγκ στο Αγρίνιο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2020

Επαναλειτουργία του δημοτικού πάρκινγκ στο Αγρίνιο


Σε 24ωρη λειτουργία τέθηκε ξανά το Δημοτικό Παρκινγκ Αγρινίου στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. 

Τις τελευταίες εβδομάδες η Διοίκηση προχώρησε σε συντήρηση και ανακαίνιση με τη δημιουργία νέων θέσεων για δίκυκλα οχήματα όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου Χριστόφορος Παπαδημητρίου:

«Επιστρέψαμε στην κανονικότητα με 24ωρη λειτουργία του Δημοτικού Πάρκινγκ. Με αίσθημα ευθύνης λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην ασφάλεια των πολιτών ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Έτσι απολυμάναμε τους χώρους και οι εργαζόμενοι μας τηρούν όλους τους κανόνες. Παράλληλα πραγματοποιήσαμε εργασίες συντήρησης και δημιουργήσαμε θέσεις ποδηλάτων και δίκυκλων μηχανών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ακόμη περισσότερους δημότες. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί παρέχουμε στους πολίτες ένα λειτουργικό και σύγχρονο πάρκινγκ»

Το Δημοτικό Πάρκινγκ έχει χωρητικότητα 220 θέσεων, με 6 θέσεις ΑΜΕΑ.
 
To ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ έχει ως εξής:
Πρώτη ώρα: Ένα (1) Ευρώ.
Δεύτερη ώρα και μετά : 0,50 Ευρώ.
Ετήσια χρέωση: 600 Ευρώ
Μηνιαία χρέωση: 60 Ευρώ
24ωρη χρέωση: 8 Ευρώ

Θέσεις Δικύκλων: 10
Χρέωση ανά ώρα 0,50 ευρώ
6μηνη χρέωση 150 ΕΥΡΩ
Ετήσια χρέωση 300 ΕΥΡΩ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 23550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad