Η ανακοίνωση της Νηρεύς Α.Ε για τις απολύσεις των εργαζομένων στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Η ανακοίνωση της Νηρεύς Α.Ε για τις απολύσεις των εργαζομένων στον Αστακό


Μετά τις αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του Αστακού, σχετικά με τις απολύσεις 32 φυλάκων, η εταιρεία Νηρεύς Α.Ε εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του στρατηγικού επενδυτικού σχεδίου στον Αστακό, η εταιρεία Νηρέας εκσυγχρονίζει τα συστήματα ασφαλείας της. Καθώς ο Αστακός αποτελεί στρατηγικής σημασίας περιοχή δραστηριοποίησης, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε εξωτερική ανάθεση των υπηρεσιών φύλαξης των μονάδων της περιοχής σε τρίτη, εξειδικευμένη εταιρεία, καλύπτοντας την επείγουσα ανάγκη να υποστηριχθεί και να αναπτυχθεί η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία πρότυπης μονάδας παραγωγής στην ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια στον Αστακό και η απαραίτητη ενίσχυση της ασφάλειας των εργαζομένων, καθώς επί σειρά ετών έχουν αναφερθεί περιστατικά εργατικών ατυχημάτων, κλοπές και φθορές κατά της εταιρικής περιουσίας.

Η εταιρεία θα είναι σε θέση να υιοθετήσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύλαξης που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με εξειδικευμένο προσωπικό που θα υποστηρίζει το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται για την προστασία και την περαιτέρω ανάπτυξη των εγκαταστάσεων στον Αστακό.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διατήρηση θέσεων εργασίας, ο σχεδιασμός της εταιρείας διασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή επίδραση της αλλαγής αυτής στο δυναμικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Νηρεύς μεριμνά, ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων μας από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης. Παράλληλα, παρέχει αποζημίωση υψηλότερη της προβλεπόμενης από το ισχύον νομικό καθεστώς, ενώ δίνει προτεραιότητα σε απορρόφηση των εργαζομένων σε τυχόν θέσεις που προκύψουν στον Όμιλο, εφόσον ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και στην προϋπηρεσίας τους.

Η Νηρεύς Α.Ε πιστεύει στην ελληνική αγορά, παράγει τα προϊόντα της στη χώρα, υποστηρίζει τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, ενώ συνεχίζει και ενισχύει τη μακροχρόνια παρουσία της στον Αστακό με συνέπεια και υπευθυνότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad