Ποδοσφαιρικό τουρνουά στον Αστακό σε επίπεδο παλαιμάχων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Ιουνίου 2020

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στον Αστακό σε επίπεδο παλαιμάχων


Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αστακού και Μαχαιράς (με έδρα την Αθηνά) στα πλαίσια της συνάντηση των εκπρόσωπων των Πολιτιστικών Συλλόγων με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Λευτέρη Μάντζαρη στα γραφεία την ΠΑΝΣΥ στις 17/6/2020, συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Λευτέρη Μάντζαρη για την καθιερωμένη (εδώ και χρόνια) συνεργασία του Δήμου με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για τις δράσεις των τελευταίων στην περίοδο του καλοκαιριού υπό την αιγίδα του Δήμου, συμφωνήσαν να συνδιοργανώσουν ποδοσφαιρικό τουρνουά στον Αστακό, σε επίπεδο παλαιμάχων. 

Στο τουρνουά προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλα τα κοινοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ξηρομέρου ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας όμιλος οπού οι συμμέτοχες να είναι πολύ περισσότερες των δυο προαναφερθέντων ομάδων... Παρακαλούνται πολύ (και θα ήταν μια πολύ καλή αρχή, ένα νέο ξεκίνημα στα πλαίσια των πολιτιστικών συλλόγων οι κοινές δράσεις των συλλόγων) όσοι σύλλογοι έχουν σαν έδρα είτε την Αθηνά είτε τα τοπικά Κοινοτικά διαμερίσματα και επιθυμούν να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν με τους Χρήστο Μπόνη (Σύλλογος Αστακού) και Γιώργου Καραγιάννη (Σύλλογος Μάχαιρα) για να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά. 

Μερική ή συνολική αδυναμία ορισμένων συλλόγων να συγκροτήσουν ομάδα, ας επικοινωνήσουν οι εκπρόσωποι μεταξύ τους ή με τους εκπροσώπους της διοργάνωσης, δηλαδή Αστακού και Μαχαιράς με στόχο να δημιουργήσουν μια κοινή ομάδα. Επιθυμητό θα είναι, ο αριθμός των ομάδων να ξεπεράσει τις έξι συμμέτοχες. 

Θερμή παράκληση σε όσους δείξουν ενδιαφέρον (και ευχής έργον θα ήταν οι συμμετοχές να είναι αρκετές) να το επισπεύσουν, ούτως ώστε έχοντας έγκαιρα τον αριθμό των συμμετοχών, να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες (λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά, δηλ. ημερομηνίες, χρονική διάρκεια του κάθε αγώνα, η διάρκεια σε ήμερες, ηλικιακά όρια, κλπ) θα ανακοινωθούν εφόσον έχουμε κατασταλάξει σε οριστικό αριθμό ομάδων.

Εκ μέρους των δυο συλλόγων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ (6977267078 / hmponis@ gmail.com) 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (6977722569 / g. karagiannis@ yahoo. gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad