Δήμος Ξηρομέρου: Ακύρωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Ακύρωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων


Λαμβάνοντας υπ' όψη την ραγδαία αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων Covid 19, με αίσθημα ευθύνης προς το ύψιστο αγαθό της υγείας, αποφασίζουμε να προχωρήσουμε στην ακύρωση όλων των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Αυγούστου στα όρια του Δήμου μας.

Η απόφαση λήφθηκε και με την σύμφωνη γνώμη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου, που είχε την ευθύνη διοργάνωσης των εκδηλώσεων.

Με δύναμη και αισιοδοξία, ότι όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση σύντομα θα περάσει, προχωράμε μπροστά ακολουθώντας τις οδηγίες των επίσημων φορέων, προστατεύοντας την υγεία την δική μας και των συνανθρώπων μας και ειδικά των ευάλωτων ομάδων.

Θέλουμε μετά το τέλος αυτού του κακού, όλοι να είμαστε εδώ, να διοργανώσουμε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, να συνεχίζουμε την πορεία μας στο μαγικό ταξίδι της ζωής, δημιουργώντας καθημερινά έργα ανθρώπων άξια, όμορφα και χρήσιμα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad