Το μήνυμα του Δημάρχου Ξηρομέρου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Οκτωβρίου 2020

Το μήνυμα του Δημάρχου Ξηρομέρου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


Αστακός 27.10.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 28η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που φέρει ιδιαίτερο συμβολισμό για τη συλλογική μας ταυτότητα. Στις παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Έλληνες αποφάσισαν να υψώσουν το ανάστημά τους και να αντιταχθούν στις κατοχικές δυνάμεις, υπερασπιζόμενοι την ελευθερία μας.

Το ιστορικό γεγονός αποτελεί παρακαταθήκη και αναδεικνύει τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες μας. Θάρρος, αλτρουισμός, αλληλεγγύη, ήθος. Πηγή έμπνευσης για πολλές γενιές.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνέπεια της πανδημίας από τον κορονοϊό Covid-19, καλούμαστε να σταθούμε με υπευθυνότητα, στην κρίσιμη καμπή που περνάει η Ελλάδα μας, έχοντας ως όπλο την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Ιωάννης Λ. Τριανταφυλλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad