Μεγάλη εταιρεία ενοικίασης τουριστικών σκαφών: Ανεπανόρθωτο πλήγμα στον θαλάσσιο τουρισμό η υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη εταιρεία ενοικίασης τουριστικών σκαφών: Ανεπανόρθωτο πλήγμα στον θαλάσσιο τουρισμό η υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ.


Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, από την γνωστή και μεγάλη εταιρεία ενοικίασης τουριστικών σκαφών «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Μονοπρόσωπη Ναυτιλιακή E.Π.Ε.», επισημαίνει ότι η υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, θα έχει σαν συνέπεια, εκτός των οποιονδήποτε περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την μείωση του αριθμού των σκαφών που θα επισκέπτονται την περιοχή, επιδεινώνοντας την εύθραυστη οικονομική επιβίωση του συνόλου των επιχειρήσεων του κλάδου του θαλάσσιου τουρισμού σε τούτες τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Δείτε την επισυναπτόμενη επιστολή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad