Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος καθαρισμός του λιμανιού στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Νοεμβρίου 2020

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος καθαρισμός του λιμανιού στον Αστακό


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α.) ενημερώνει όλους τους φίλους Αστακιώτες ότι για λόγους δημόσιας υγείας (covid 19) δυστυχώς αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα καθαρισμός του λιμανιού μας από την συνεργαζόμενη εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath. 

Όπως είναι σε όλους γνωστό με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί τόσο στις δραστηριότητες όσο και τις μετακινήσεις έχει καταστεί αδύνατον προς το παρόν η όλη δράση.
 
Ωστόσο κατόπιν συνεννοήσεως με την εθελοντική ομάδα θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε μια σύντομη ημερομηνία με πιο πιθανή για την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου (?). 

Σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση του καθαρισμού αποτελεί προτεραιότητα για το σύλλογό μας όχι μόνο για λόγω της αναγκαιότητα της αλλά και λόγω της μεγάλης απήχησης και στήριξης που είχε από όλους σχεδόν τους Αστακιώτες. 

Αναμένεται βέβαια και η συμβολή του Δημάρχου μας κ. Τριανταφυλλάκη σε συνεργασία με τις αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες ο οποίος θα έρθει σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της A/R τόσο για τον ακριβή ορισμό της ημερομηνίας όσο και των λεπτομερειών που χρειάζονται για την διεξαγωγή του καθαρισμού. 

Εμείς από την πλευρά μας θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας......

Με εκτίμηση το
Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad