Ξηρόμερο: Διοικητικό πρόστιμο 2.600 ευρώ και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας σε επιχείρηση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Σεπτεμβρίου 2021

Ξηρόμερο: Διοικητικό πρόστιμο 2.600 ευρώ και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας σε επιχείρηση


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Ξηρομέρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας (14) καθήμενους και (10) όρθιους πελάτες, χωρίς να υπάρχουν τοποθετημένα απολυμαντικά στα τραπέζια του καταστήματος, ενώ η ίδια στερείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δεν είχε προβεί στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό και εργαζόταν, χωρίς να κάνει χρήση προστατευτικής μάσκας.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ηχεία και να κάνει χρήση μουσικής σε υψηλή ένταση, στερούμενη άδεια από την αρμοδία αρχή, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ηχορύπανση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Στην συλληφθείσα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.600 ευρώ και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad