Αστακός: «Λουκέτο» σε κατάστημα που απασχολούσε γυναίκα χωρίς πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Οκτωβρίου 2021

Αστακός: «Λουκέτο» σε κατάστημα που απασχολούσε γυναίκα χωρίς πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό


Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στον Αστακό, από αστυνομικούς Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δύο ημεδαποί (άνδρας - γυναίκα), διότι ο πρώτος συλληφθείς ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος απασχολούσε σε αυτό την συλληφθείσα γυναίκα, η οποία δεν είναι πλήρως εμβολιασμένη ή νοσήσασα, στερούμενη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και δεν είχε προβεί ως είχε υποχρέωση στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δυο φορές την εβδομάδα με την μέθοδο του μοριακού ελέγχου (PCR) ή με την χρήση ταχείας ανίχνευσης αντίγονου Κορωνοιού COVID -19 (RAPID TEST).

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad