Λευτέρης Μάντζαρης: Συστάσεις στο Δήμο Ξηρομέρου για την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών!!! Το 'δαμε και αυτό!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Νοεμβρίου 2021

Λευτέρης Μάντζαρης: Συστάσεις στο Δήμο Ξηρομέρου για την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών!!! Το 'δαμε και αυτό!!!


Του Λευτέρη Μάντζαρη.



Το 'δαμε κι αυτό..

Στην αρχή απορήσαμε, αργότερα εκπλαγήκαμε και στο τέλος δεν ξέραμε αν έπρεπε να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Αναφερόμαστε στην ανάρτηση του xiromero.gr με τίτλο «Συστάσεις στο Δήμο Ξηρομέρου για την πρόσληψη ενός ατόμου Π/Ε Νηπιαγωγών».

Απορήσαμε στην αρχή, γιατί στην μοναδική πρόσληψη Νηπιαγωγού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που υλοποιήσαμε, ουδέποτε έγινε ένσταση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΑΣΕΠ.

Εκπλαγήκαμε αργότερα, γιατί διαβάζοντας το κείμενο και «τον κατάλογο των επιθεωρήσεων που ΠΕΡΑΤΩΘΗΚΑΝ το 2020», η περίπτωση που αναγράφεται ανάγεται στα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης διοίκησης και συγκεκριμένα το 2018, χρονιά που κατατέθηκε ένσταση κατά της τελικής κατάταξης προκήρυξης για την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών!!!

Τώρα πως βρεθήκαμε να μας εγκαλεί ο πρώην Πρόεδρος της Κοινωφελούς για «Συστάσεις εκ μέρους του ΑΣΕΠ», όταν οι συστάσεις για πλημμέλειες απευθύνονται σ' αυτόν είναι ένα ερώτημα!!! Μάλιστα βάζει και «ανώνυμα» σχόλια που βρίζουν την νυν διοίκηση και δημοτική αρχή!!!

Τέτοια γκάφα!!

Δεν το είδε; Δεν το πρόσεξε; Δεν το κατάλαβε;

Σε κάθε περίπτωση για γέλια και για κλάματα!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad