Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση του εμβολιασμού στη χώρα μας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Νοεμβρίου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση του εμβολιασμού στη χώρα μας


Ημερομηνία 16.11.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «Εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης, σε σχέση με τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ενίσχυση του εμβολιασμού στη χώρα μας».

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και 11:30 π.μ., θα διοργανωθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα, τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση του εμβολιασμού στη χώρα μας.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας (ΠΕΔΔΕ), σε συνεργασία με Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και το Υπουργείο Υγείας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τα συλλογικά της όργανα συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση του εμβολιαστικού κινήματος, με στόχο τη θωράκιση της υγείας των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών από τις συνέπειες του τέταρτου κύματος της πανδημίας και της μετάλλαξης του ιού. Οι Δήμαρχοι έχουν ήδη δώσει πρώτοι το καλό παράδειγμα με την προσωπική τους συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια για αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Σε αυτή την εκδήλωση, ιατροί και παιδίατροι, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, θα δώσουν επιστημονικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν από τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τους γονείς και τους κηδεμόνες, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Επίσης ερωτήματα επί του θέματος μπορούν να διατυπώνονται γραπτώς όλες τις προηγούμενες ημέρες πριν την ημερίδα στο email: pedde@pedde.gr

Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης: https://bit.ly/3HbGvOW

Παρακαλούμε η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας τους και αυτές με τη σειρά τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad