Εμβολιασμός την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοινότητας Παλαιομάνινας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Φεβρουαρίου 2022

Εμβολιασμός την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοινότητας Παλαιομάνινας


Αστακός 8-2-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Eμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, από τις 09:30 έως 13:00, στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοινότητας Παλαιομάνινας. Σκοπός ο εμβολιασμός των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, με στόχο τη θωράκιση του πληθυσμού της υπαίθρου.

Την επιτόπια εμβολιαστική δράση συντονίζει η 6η ΥΠΕ και αφορά πολίτες (ανεμβολίαστους ή μερικώς εμβολιασμένους) που ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν με Pfizer.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα άτομα θα πρέπει απαραίτητα να παρουσιάζουν αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού, κτλ), καθώς και την τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad