Συντήρηση Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας (Μπαμπίνης) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2022

Συντήρηση Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας (Μπαμπίνης)


Αγαπητά Μέλη και φίλοι, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:

α. Υπάρχει και έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον, για την συντήρηση της Ιστορικής Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας (Μπαμπίνης).

β. Έχουν γίνει και γίνονται, πολλές συζητήσεις και προτάσεις, μεταξύ των Μελών και φίλων του Πολιτιστικού Συλλόγου μας. Κυρίως αφορούν την σκεπή και τα πορτοπαράθυρα του Μοναστηριού.

γ. Για τον σκοπό αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, αποφάσισε να συγκροτήσει επιτροπή, για την προώθηση και υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.

δ. Στη συνέχεια, με το υπ' αρ. 12/2 Νοεμβρίου 2021 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης « Χριστόδουλος Παμπλέκης », συγκροτήθηκε επιτροπή για την συντήρηση της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας, αποτελούμενη από τους:

1) Τσιμέρης Αλέξανδρος ως Πρόεδρος

2) Ως Μέλη
α) Βλαχάκης Γεώργιος του Ιωάννη
β) Ηγούμενος Θεόδωρος του Γεωργίου
γ) Κυριαζής Θωμάς του Γερασίμου
δ) Χρυσικός Πέτρος του Βλασίου

ε. Είναι δεκτή η βοήθεια, και με οποιονδήποτε τρόπο, όποιου θέλει να βοηθήσει (συγχωριανού ή συμπατριώτη από τα γειτονικά χωριά, που κάθε χρόνο στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου προσέρχεται στη χάρη του και δηλώνει την πίστη του)

Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις για ενημέρωση σας, επί του θέματος.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad