Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, προς το εκλεγμένο μόνιμο μέλος της Ε.Ο.Ε κ.Καϋμενάκη Φώτιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2022

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, προς το εκλεγμένο μόνιμο μέλος της Ε.Ο.Ε κ.Καϋμενάκη Φώτιο


Αστακός 06.04.2022
Αρ. πρωτ.: 3182

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.: 2646360500-36
e-mail: info@dimosxiromerou.gr
Προς: - κο Καϋμενάκη Φώτιο

Θέμα: «Συγχαρητήρια Επιστολή».


Αξιότιμε κ. Καϋμενάκη,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Η εκλογή σας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετή σας πείρα, 35 χρόνια ενασχόλησης με τα διοικητικά του αθλητισμού με πολλές τιμητικές βραβεύσεις, η αναγνωρισμένη κατάρτιση και πορεία σας θα συμβάλουν περαιτέρω στη ανάπτυξη, προώθηση και προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος, του αθλητισμού, και του "ευ αγωνίζεσθαι" σύμφωνα με τις αρχές του Ολυμπιακού Ιδεώδους και των παραδόσεων του ελληνικού αθλητισμού.

Ως Δήμαρχος Ξηρομέρου εύχομαι κάθε επιτυχία, δηλώντας αρωγός στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Καλή και παραγωγική θητεία με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad