
Ο αριθμός των Δήμων που θα...
δημιουργηθούν στην Αιτ/νία ανεβοκατεβαίνει συνεχώς ανάλογα με τις πιέσεις που ασκούνται από τη μια ή την άλλη πλευρά!!!
Το τελευταίο σενάριο που σας παρουσιάζουμε, θέλει δύο ίσου μεγέθους δήμους στην Τριχωνίδα και άλλους δύο στην περιοχή του Ξηρομέρου.
Λέτε να άκουσαν τον Δήμαρχο Αστακού Π.Σταίκου που είπε εχθές στην ΤΕΔΚ πως αν στην επαρχία Ξηρομέρου-Βονίτσης γίνει ένας δήμος αυτός θα είναι ένα μόρφωμα!!!
Τέλος μαθαίνουμε πως μαγειρεύονται και δύο δήμοι στην περιοχή της Ναυπακτίας.
Πηγή - inagrinio
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.