Στο Μύτικα βρέθηκαν τρείς χειροβομβίδες παλαιού τύπου μέσα σε ένα λιοστάσι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

18 Μαρτίου 2010

Στο Μύτικα βρέθηκαν τρείς χειροβομβίδες παλαιού τύπου μέσα σε ένα λιοστάσι


Στο Μύτικα Αλυζίας σε αγροτική περιοχή μέσα σε ένα λιοστάσι βρέθηκαν χθες τρείς χειροβομβίδες παλαιού τύπου οι οποίες...

ήταν θαμένες στη ρίζα ενός δένδρου.

Αμέσως ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία Ελληνικού Στρατού για την περισυλλογή και την εξουδετέρωση του υλικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας έχει ως εξής:

Την 16-3-2010 και περί ώρα 10:30΄σε αγροτική περιοχή, εντός ελαιοστασίου – στον Μύτικα Αλυζίας, ανευρέθη από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος πολεμικό υλικό, αποτελούμενο από τρείς χειροβομβίδες παλαιού τύπου, οι οποίες ήταν θαμμένες στη ρίζα ενός δένδρου. Χώρος απεκλείσθη και φυλάσσεται. Ενημερώθηκε αρμόδια υπηρεσία Ελληνικού στρατού, για την περισυλλογή –εξουδετέρωση του ανωτέρου υλικού.Πηγή - inagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad