Η Microsoft αποκαλύπτει το Windows Phone 7 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

03 Μαρτίου 2010

Η Microsoft αποκαλύπτει το Windows Phone 7

Το νέο λειτουργικό δεν φέρει σχεδόν καμία ομοιότητα με τις παλαιότερες εκδόσεις του Windows Mobile. Οι διαφορές ξεκινούν από το interface, αφού τα παραδοσιακά εικονίδια που εμφανίζονταν στην οθόνη έχουν αντικατασταθεί πλέον από πλακίδια, τα οποία ....
μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, ενώ μεγάλη βάση έχει δοθεί στα "κοινωνικά" μέσα.
Οι διαφορές ξεκινούν από το interface, αφού τα παραδοσιακά εικονίδια που εμφανίζονταν στην οθόνη έχουν αντικατασταθεί πλέον από πλακίδια, τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, ενώ μεγάλη βάση έχει δοθεί στα "κοινωνικά" μέσα. Σε γενικές γραμμές, το νέο λειτουργικό θυμίζει πολύ αυτό του Zune HD. Η οθόνη του κινητού τηλεφώνου είναι χωρισμένη σε έξι ενότητες: People, Pictures, Games, Music + Video, Marketplace και Office.

Πηγη - pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad