Τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

30 Μαΐου 2010

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook

Σας προτείνουμε τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook που σίγουρα θα σας κρατήσουν για πολλές ώρες απασχολημένους.

Εκτός από το social networking, βρίσκεται σε πλήρη άνοδο και το social gaming, κάτι που για αρκετούς game developers μεταφράζεται σε πολύ χρήμα, και για αρκετούς χρήστες σημαίνει «κόλλημα».


Παρακάτω είναι μια λίστα με τα Top10 παιχνίδια του Facebook:

Farmville:
Το Farmville είναι ένα από τα δημοφιλέστερα facebook games! Αν είστε φανατικός των management-type παιχνιδιών θα μείνετε κολλημένος μαζί του για ώρες όπως κάνουν και οι άλλοι 11 εκατομμύρια παίκτες του. 
Word Challenge:
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων σαν το Boggle ή το Wordle, τότε το Word Challenge είναι αυτό που ψάχνετε. Κανόνες απλοι. Έχετε 6 γράμματα και πρέπει να φτιάξετε λέξεις 3-6 γραμμάτων όσο πιο γρήγορα μπορείτε.
Mafia Wars:
Με 25 εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο θεωρείται το καλύτερο crime game για το facebook!
Yo Ville:
Θυμίζει λίγο το δημοφηλές παιχνίδι, για υπολογιστή, Sims. Ξεκινάτε με το δικό σας σπίτι και εικονική δουλειά, μαζεύετε λεφτά, διακοσμείτε το σπίτι σας, ενώ επισκέπτεστε τους «φίλους» σας στα σπίτια τους. Σαν γνήσιο παιδί της Zynga και με αδέρφια το Mafia Wars, το Farmville και άλλα facebook games δεν θα μπορούσε να μην είναι στη λίστα αυτή.
Bejeweled Blitz:
Ένα puzzle game, ιδιαίτερα εθιστικό για αρκετό κόσμο!


Zynga Poker:
Σε εσάς που σας αρέσει το Texas HoldEm, το Zynga Poker είναι αυτό που χρειάζεστε για να κολλήσετε κανονικά, με τα διάφορα τουρνουά και sit n go παιχίδια. Μην ξεχνάτε οτι έχετε να αντιμετωπίσετε 18+ εκατομμύρια ενεργούς παίκτες κάθε μήνα!
Know-It-All-Trivia:
Τεστάρετε τις γνώσεις σας!
MindJolt Games:
Συλλογή από διάφορους τίτλους παιχνιδιών, περιλαμβάνονται arcade, puzzle, strategy και sports games για να παίξετε μόνοι ή μαζί με φίλους.
Restaurant City:
Ξεκινήστε με το δικό σας εστιατόριο, φέρτε το στα μέτρα σας, ανταγωνιστείτε άλλα εστιατόρια και κάντε το restaurant σας Talk of the Town!
Biotronic:
Δοκιμάστε το και θα τα δείτε όλα με τα εκπληκτικά γραφικά και τις φοβερές εκρήξεις!


Πηγή - newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad