Τηλεθεατής που επικοινώνησε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα με την εκπομπή, οδήγησε στη σύλληψη της "διαβολογυναίκας". Τα στοιχεία που βρήκε η εκπομπή και οι φωτογραφίες της που ανασύρθηκαν απ' το αρχείο του ALTER, άνοιξαν το δρόμο για τις συγκλονιστικές εξελίξεις.....
Η Ευαγγελία Ζιάγκα 54 χρόνων συνελήφθη γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα όταν βγήκε από το σπίτι ενός γέροντα που είχε γίνει το νέο της θύμα. Στην προσπάθειά της να διαφύγει με έναν αλλοδαπό συνεργάτη της, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος της Λούτσας που είχε ειδοποιήσει το "Φως στο Τούνελ". Οδηγήθηκαν στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής και ανακρίνονται όχι μόνο για ληστείες, κλοπές και απάτες, αλλά και για άλλες δολοφονικές ενέργειες.
Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα τηλεθεατής επικοινώνησε έντρομος με την εκπομπή και ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Αναγνώρισε στη φωτογραφία που έδειχνε το "Τούνελ" τη "σατανική" γυναίκα που είχε πλευρίσει έναν εύπορο γέροντα στη Λούτσα,τον είχε απομακρύνει απ΄την οικογένειά του και τον είχε βάλει να ξεπουλήσει την περιουσία του.
Διακριτικά χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι στον αέρα, ειδοποιήθηκε το Α.Τ Λούτσας και αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι που υπέδειξε το "Τόύνελ". Η γυναίκα- αράχνη δεν άνοιξε και οι αστυνομικοί παρέμεναν για ώρες στην περιοχή και την συνέλαβαν όταν επιχείρησε να απομακρυνθεί.
Η γυναίκα με τα πολλά πρόσωπα είχε απασχολήσει πριν 4 χρόνια το ALTER μετά από καταγγελίες θυμάτων της που είχαν δώσει φωτογραφίες της στη ρεπόρτερ Χαρά Ζαμπάρα. Είχε καταφέρει να γίνει μέλος της οικογένειας πολλών και να τους αποσπάσει απίστευτα χρηματικά ποσά. Τα τέσσερα παιδιά και τα αδέλφια της που ζουν στην Ελλάδα διευκρινίζουν στην εκπομπή ότι δεν έχουν καμία ασχέση μαζί της εδώ και χρόνια. Μάλιστα η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από ντροπή για τη μητέρα της όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά συγγενείς.
Πηγή - fosnikolouli.blogspot.com
19 Ιουνίου 2010
Το "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" βρήκε τη γυναίκα-αράχνη και η ΕΛ.ΑΣ. τη συνέλαβε
Ετικέτες
# Ελλάδα
Σχετικά με το Astakos-News
Ελλάδα
ΞšΞ±Ο„Ξ·Ξ³ΞΏΟΞ―Ξ±
Ελλάδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Post Top Ad
Astakos-News
Ειδήσεις και θέματα από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου, την υπόλοιπη Ελλάδα και τον Κόσμο! Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.