Ο Δήμος Αστακού μετανομάστηκε σε Δήμος Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

21 Ιουνίου 2010

Ο Δήμος Αστακού μετανομάστηκε σε Δήμος Ξηρομέρου

Πόσοι άραγε από εσάς ξέρετε ότι ο Δήμαρχός μας με δική του απόφαση (σύμφωνα με πληροφορίες) μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε ότι ο Δήμος Αστακού θα πρέπει να λέγεται Δήμος Ξηρομέρου; Φαντάζομαι όχι και τόσοι πολλοί...

Που είναι τώρα ο Αστακός σαν Δήμος; Προσπαθούσαμε τόσο καιρό με τον "Καλλικράτη" να μην ενταχθούμε στο Δήμο της Βόνιτσας και να κρατήσουμε το Δήμο μας με την ονομασία Δήμος Αστακού και τα καταφέραμε! Τι να το κάνεις όμως;

Αυτοί που αποφασίζουν για εμάς, αποφάσισαν ότι ο Δήμος Αστακού έπρεπε να μετανομαστεί σε Δήμος Ξηρομέρου! Έτσι ο Αστακός μας θα χαθεί από τον χάρτη της Ελλάδας και θα εμφανίζεται ως Δήμος Ξηρομέρου...

Με ποιό δικαίωμα κύριοι το αποφασίσατε αυτό; Γιατί δεν ενημερώσατε τους δημότες του Αστακού γι' αυτή την ενέργειά σας; Εσείς που το αποφασίσατε, μπορείτε να μας εξηγήσετε για ποιό λόγο και με ποιά κριτήρια το αποφασίσατε; Είμαστε εδώ και περιμένουμε να δημοσιοποιήσουμε την απάντησή σας.

Επειδή τελικά, όπως φαίνεται, σαν Αστακός είμαστε άξιοι της μοίρας μας και επειδή κάποιοι το θέλουν, Δήμος Αστακού... ΤΕΛΟΣ!

 

3 σχόλια:

  1. Αντιθέτος μάλιστα για μένα. Δήμος Ξηρομέρου είναι και το ποιο σωστό όνομα για την γνώμη μου. Το όνομα του "Δήμου Αστακού" δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τους άλλους δύο δήμους που συνενόνονται, αντιθέτος το ονομα του νέου δήμου εκφράζει περισσότερο. Το ότι ο νέος δήμος θα έχει έδρα τον Αστακό δεν είναι απαραίτητο να έχει και το ονομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστακού ήταν ομόφωνη για την μετονομασία σε ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Εξάλλου ο εύανδρος Αστακός κρατάει και ορθώς ,την έδρα . Μην τα θέλετε βρε συμπατριώτες όλα δικά σας... Μην ξεχνάτε οτι στη δύναμη του νέου Δήμου προστέθηκαν άλλοι 2 Δήμοι ( ΑΛΥΖΙΑΣ και ΦΥΤΕΙΩΝ )και το ορθο ήταν να υπάρξει ο γεωγραφικός προσδιορισμός της λέξης Ξηρόμερο. Ειναι ατυχες γεγονός , κατα τη γνώμη μου ,που σαυτο το ΔΗΜΟ του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ δεν προστέθηκαν και τα χωρια του Βορειοανατολικού Ξηρομέρου ( Αετός , Κομποτή , Κατούνα , Τρύφου ΚΑΙ κωνωπίνα ). Αν δεν γνωρίζετε η απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου Αστακού έχει αριθμό 154/2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad