Βίντεο με την πτώση μαχητικού αεροσκάφους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

24 Ιουλίου 2010

Βίντεο με την πτώση μαχητικού αεροσκάφους

Τη σκηνή της πτώσης ενός μαχητικού αεροσκάφους, κατέγραψε η κάμερα στον Καναδά, όπως και την κρίσιμη εκείνη στιγμή που ο πιλότος πατά το κουμπί και προλαβαίνει να εκτιναχθεί από το κάθισμά του και να γλυτώσει, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή.


Το μαχητικό αεροσκάφος πετάει σε χαμηλή απόσταση από το έδαφος. Ο πιλότος έχει μόλις ολοκληρώσει τις επιδείξεις δεξιοτεχνίας, στο αεροπορικό σόου της Σάουθ Αλμπέρτα στον Καναδά.

Ξαφνικά το αεροσκάφος χάνει ύψος και ακολουθεί κάθετη πορεία. Με ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα στο έδαφος. Τυλίγεται στις φλόγες και μέσα σε δευτερόλεπτα ένα σύννεφο από πυκνό μαύρο καπνό καλύπτει τα πάντα γύρω του.

Τη σκηνή παρακολούθησαν και διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι είχαν βγει από το αυτοκίνητό τους για να δουν το σόου από μακριά. Τελικά ήταν αυτόπτες μάρτυρες ενός αεροπορικού ατυχήματος, που παρά λίγο να αποβεί μοιραίο.

Οι εικόνες στο βίντεο είναι συγκλονιστικές. Στην κάμερα φαίνεται και η εκτίναξη του πιλότου από το κάθισμά του, δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του αεροσκάφους. Μόλις που πρόλαβε να ανοίξει το αλεξίπτωτο του πιλότου, του Brian Bews, ο οποίος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad