Παρ' ολίγον με την πρώτη για τους "Νέους Ορίζοντες" του Π. Σαμαρά - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Νοεμβρίου 2010

Παρ' ολίγον με την πρώτη για τους "Νέους Ορίζοντες" του Π. Σαμαρά

Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί η μάχη, μεταξύ του Πυθαγόρα Σαμαρά και του Γιάννη Λύτρα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση, αφού ο υποψήφιος δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς με τους "Νέους Ορίζοντες" έφθασε κοντά στη νίκη από τον πρώτο γύρο.  

Έως σήμερα τις πρωινές ώρες ο Πυθαγόρας Σαμαράς έδινε μάχη για την εκλογή του από τον πρώτο γύρο.

Μετά τον Π. Σαμαρά και τον Γ. Λύτρα, τρίτος συνδυασμός ήταν η "Λαϊκή Συσπείρωση" με τον Γεράσιμο Βότση και τέταρτος η "Κίνηση πολιτών Ξηρομέρου" με τον Ηλία Γεωργαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad