"Πεθαίνει" η αγορά του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Δεκεμβρίου 2010

"Πεθαίνει" η αγορά του Αστακού

"Πεθαίνει" η αγορά του Αστακού σιγά σιγά (αν δεν έχει ήδη πεθάνει) αφού, κάνοντας κανείς μια βόλτα είτε τις πρωϊνές είτε τις απογευματινές ώρες (κυρίως) στην αγορά του Αστακού, νομίζει ότι βρίσκετε σε μια πόλη φάντασμα αφού δεν κυκλοφορεί άνθρωπος!

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους επαγγελματίες, όπου με την οικονομική κρίση που υπάρχει εδώ και καιρό, τις περικοπές σε συντάξεις και μισθούς και γενικά την "τρομοκρατία" που έχουν περάσει στον κόσμο οι κυβερνώντες, ο κόσμος έχει φοβηθεί και δεν κάνει αγορές έστω και στα βασικά αγαθά, με αποτέλεσμα να μην κινείται η αγορά.

Η εικόνα της αγοράς του Αστακού είναι πραγματικά απελπιστική.

Φυσικά η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη μόλις έρθουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και τα κρύα του χειμώνα, που ακόμα δεν έχουμε δεί... Εκεί να δείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad