Αγρίνιο: Βρέθηκε γιάφκα τρομοκρατών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Δεκεμβρίου 2010

Αγρίνιο: Βρέθηκε γιάφκα τρομοκρατών

Αναστατωμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αιτωλοακαρνανία, από την ανακάλυψη γιάφκας τρομοκρατών στο Αγρίνιο.

Η αστυνομία σε ειδική επιχείρηση το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου κατά τις βράδυνες ώρες, εισέβαλε σε διαμέρισμα και προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων.



Επίσης βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά τα οποία εξετάζει η εγκληματολογική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα.

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov.

· Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο άνευ ενδείξεων

· Ένα (1) περίστροφο Zastava

· Ένα (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο

· Μικρή ποσότητα κάνναβης

· Γεμιστήρες

· Φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων

· Μία γυναικεία περούκα

· Δύο (2) κράνη μοτοσικλετών και δεκαεπτά (17) αυτοσχέδιες κατασκευές τσιμεντένιων μεταλλικών κυλίνδρων που έφεραν 4-5 ενσωματωμένα καρφιά ο καθένας. Οι κατασκευές αυτές χρησιμεύουν ως παγίδες που ρίχνονται στο δρόμο σε καταδίωξη για να σπάνε τα αστυνομικά λάστιχα. 
 
Επίσης στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και το άσπρο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-12-2010 στο Αγρίνιο. Το όχημα ήταν καλυμμένο με κουκούλα αυτοκίνητου η οποία μαζί με τα δυο (2) κράνη είχαν αγοραστεί από κατάστημα στην Αθήνα στις 29-11-2010 από έναν από τους συλληφθέντες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιάφκα του Αγρινίου έχει σχέση με τις γιάφκες που βρέθηκαν στην Αθήνα, στην Καλλιθέα και την Νέα Σμύρνη και οι οποίες ανήκουν πιθανότατα στην ίδια τρομοκρατική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad