Η απάντηση του Χάρη Παμπούκη για την επένδυση στο Πλατυγιάλι - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2011

Η απάντηση του Χάρη Παμπούκη για την επένδυση στο Πλατυγιάλι

Οι διάφορες αναφορές σε συνεντεύξεις που έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, και οι αιχμές που άφησε για όσους καταλαβαίνουν τι κρύβουν οι αναφορές αυτές πίσω απο τις γραμμές, σχετικά με τις επενδύσεις στον Αστακό και ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στο φιάσκο, έκαναν τον υπουργό Επικράτειας και Επενδύσεων κ. Χάρη Παμπούκη...
να διαβάσει με πολυ προσοχή τα λεγόμενα του αντιπροέδρου για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτα που είπε. Ιδίως όταν επισημάνθηκε ότι σε αυτόν ανήκουν οι ευθύνες και όχι στον αντιπρόεδρο να χαλάσει η επένδυση από την κυβέρνηση του Κατάρ στο λιμάνι του Αστακού.

Στην πολιτική, μεγαλοθυμία δεν υφίσταται. Εάν κάποιος υπουργός ευθύνεται για μια λάθος κίνηση δύσκολα βλέπουμε άλλους υπουργούς να αναλαμβάνουν δράση για να μπαλώσουν το φιάσκο του προηγούμενου. Έτσι και τώρα.

Ο Χάρης Παμπούκης, λένε συνομιλητές του, για το μόνο που ασχολήθηκε με τον Αστακο ήταν οι αδειοδοτήσεις για το έργο που σε συνεννόηση με την υπουργο Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, εκδόθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Επομένως, με βάση και την αντίληψη που υπάρχει ότι στην πολιτική κανείς υπουργός δεν επιχειρεί να μπαλώσει το φιάσκο του αλλουνού, επισημαίνει ότι στο Κατάρ, πήγαν αυτοί που ευθύνονται για τις ολιγωρίες, που αποτέλεσμα είχαν να ναυαγήσει το έργο, και όχι αυτός που δεν ευθύνεται. Με αλλά λόγια, ο κ. Παμπούκης πιστεύει, και λόγω της νομικής του κατάρτισης, πως στον τόπο του εγκλήματος πάνε πάντα δυο φορές οι υπαίτιοι.

Γνώριζε ο ίδιος το ταξίδι του Πάγκαλου και του κ. Κουβέλη στο Κατάρ, αλλα μέχρι εκεί. Μάλιστα ο Καταριανός πρωθυπουργός όταν συναντήθηκε με τον κ. Πάγκαλο τον ρώτησε, ποτέ θα έρθει ο κύριος Παμπούκης και η απάντηση που έδωσε εξ αποστάσεως ο υπουργός, όταν το έμαθε, ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου. Και πράγματι τότε θα πάει ο κ. Παμπούκης στο Κατάρ για να έχει συνομιλίες με τους εκεί αξιωματούχους, και γι' άλλες υποθέσεις που ενδιαφέρουν τους ξένους επενδυτές.




Πηγή: bonitsapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad