Σας παρουσιάζουμε το νέο μας site! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2011

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας site!

Εδώ και εβδομάδες ετοιμάζαμε το τρίτο κατά σειρά site μας και ήρθε η ώρα να σας το παρουσιάσουμε!!!

Μετά το "Astakos-News" (με ειδήσεις από τον Αστακό και όχι μόνο) αλλά και το "Astakos-News::Web Radio" (το web ραδιόφωνο του Αστακού με Ελληνική και ξένη μουσική), ήρθε το νέο μας site με όλα τα videos που έχουν σχέση με τον αγαπημένο μας Αστακό, το....

"ASTAKOS-NEWS :: WEB TV"

Εκεί θα μπορείτε να βρείτε και να δείτε όλα τα videos που κυκλοφορούν στο YouTube για τον Αστακό. Επίσης θα μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας videos που έχουν σχέση με τον Αστακό και εμείς θα τα προσθέτουμε στο site. Για να γίνει αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε το video σας στο YouTube και να μας στείλετε μέσω e-mail (astakosnews@gmail.com) τη διεύθυνσή του (url). Σε περίπτωση που το video είναι μικρό σε mb, μπορείτε απλά να μας το στείλετε στο e-mail μας και να το ανεβάσουμε εμείς στο site χωρίς να χρειαστεί να το ανεβάσετε εσείς στο YouTube.

Ακόμη, θα μπορείτε να σχολιάζετε και να βαθμολογείτε το κάθε video ενώ η αναζήτησή τους, όταν θα περιλαμβάνει ελληνικές λέξεις, θα πρέπει να γίνεται με τονισμό αυτών, ώστε να σας βγάζει όλα τα αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή στο "Astakos-News::Web TV" υπάρχουν περίπου 100 videos και συνεχώς προστίθενται και άλλα.

Σκοπός αυτού του site είναι να υπάρχουν όλα τα βίντεο που αφορούν τον Αστακό σε μία σελίδα ώστε ο κάθε επισκέπτης του να μπορεί να δεί με μια ματιά τα όσα συμβαίνουν στον Αστακό και σε βίντεο. Επίσης, να μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να επισκεφθεί τον Αστακό, να πάρει μια γεύση μέσα από τα βίντεο για την πόλη του Αστακού, τον πολιτισμό, τις δραστηριότητες, τα τοπία αλλά και τους ανθρώπους του.

Επισκεφθείτε το στη διεύθυνση "www.astakosnews-webtv.blogspot.com"

Καλή σας περιήγηση!

Η ομάδα του Astakos-News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad