Μεγάλη φωτιά αυτή τη στιγμή στις Φυτείες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Αυγούστου 2011

Μεγάλη φωτιά αυτή τη στιγμή στις Φυτείες

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή τη στιγμή στις Φυτείες.

Ο καπνός από τη φωτιά είναι ορατός από τον Αστακό ενώ στη περιοχή επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 πυροσβεστικά οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Νεότερη Ενημέρωση (19:50): Η μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Φυτειών...
σύμφωνα με πληροφορίες έχει κυκλωθεί αλλά τα μέτωπα είναι πολλά.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον δρόμο Κουβαρά-Φυτειών από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και καίει θαμνώδη και δασική έκταση μέχρι και τη περιοχή της Μπαμπίνης.

Από τη φωτιά έχουμε και απώλειες ζώων καθώς κάηκε ένα κοπάδι με αιγοπρόβατα ενώ νωρίτερα είχαν καεί και κάποιες αγροτικές εγκαταστάσεις. Επίσης από τύχη η φωτιά δεν κατευθύνθηκε προς τα σπίτια στις Φυτείες, καθώς άλλαξε φορά ο άνεμος.

Ο αριθμός των πυροσβεστών που επιχειρούν είναι μεγάλος ενώ στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν έρθει ενισχύσεις και από την Κοζάνη.

Δυστυχώς, καθώς τα μέτωπα είναι πάρα πολλά στο νομό της Αιτωλοακαρνανίας, οι εναέριες δυνάμεις έχουν διασπαρθεί με αποτέλεσμα η φωτιά να μην έχει κατασβεστεί.

 Να θυμίσουμε ότι η περιοχή που καίγεται στις Φυτείες είχε καεί και το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad