Η επικινδυνότητα του παράδρομου της αερογέφυρας του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

24 Αυγούστου 2011

Η επικινδυνότητα του παράδρομου της αερογέφυρας του Αστακού

Φέτος το καλοκαίρι είχαμε πάνω από δύο περιπτώσεις όπου κινδύνευσαν να πέσουν στο γκρεμό αυτοκίνητα Ι.Χ. αλλά και μία νταλίκα στον παράδρομο της αερογέφυρας του Αστακού.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είναι παράνομος, είναι πολύ στενός και πολύ επικίνδυνος καθώς δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα αλλά και σήμανση.

Ειδικά σε περιπτώσεις που κάποιος βρίσκεται πάνω στο δρόμο της αερογέφυρας με κατεύθυνση προς τον Αστακό και θέλει να στρίψει προς τον παράδρομο είναι πολύ επικίνδυνα καθώς δεν φαίνεται που τελειώνει ο δρόμος και που ξεκινάει ο γκρεμός.

Επίσης λόγω του ότι από εκεί περνούν και μεγάλες νταλίκες ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση, κάτι που αυξάνει την επικινδυνότητα του δρόμου.

Και εμείς διερωτόμαστε... αν ο δρόμος είναι νόμιμος για ποιο λόγο δεν υπάρχει σήμανση; Μήπως θα πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας και μετά να τοποθετηθούν πινακίδες ή να διαμορφωθεί ο δρόμος ώστε να γίνει πιο ασφαλής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad