Το Πλατυγιάλι επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2011

Το Πλατυγιάλι επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος

Την περασμένη Παρασκευή (23-9-2011) ο κ. Αντωνόπουλος, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκο Υφαντή, επισκέφθηκαν το Πλατυγιάλι Αστακού όπου και συναντήθηκαν με τον Δ. Κολόνια, υπεύθυνο της ΑΚΑΠΟΡΤ Α.Ε., η οποία αποτελεί και τον φορέα διαχείρισης του λιμανιού.

Ο Β. Αντωνόπουλος για το Πλατυγιάλι σε δήλωση του τόνισε ότι:

«Από το 1984 μέχρι και σήμερα έχουν ψηφιστεί νόμοι, έχουν κατατεθεί επιχειρησιακά σχέδια αξιοποίησης, έχουν γίνει συμφωνίες, έχουν πραγματοποιηθεί διαδηλώσεις, έχουν κατατεθεί επερωτήσεις, έχουν δοθεί διαλέξεις, έχουν γίνει όνειρα ανάπτυξης, έχουμε εξαντλήσει κάθε θεωρητική προσέγγιση δυνατοτήτων και αξιοποίησης και βρισκόμαστε 27 χρόνια μετά, με έτοιμες υποδομές, αλλά χωρίς ανάλογο οδικό δίκτυο πρόσβασης και χωρίς επενδυτές. Οφείλουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad