Καταργείται τον Νοέμβριο η ΔΟΥ Αστακού - Ποιές παραμένουν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

29 Σεπτεμβρίου 2011

Καταργείται τον Νοέμβριο η ΔΟΥ Αστακού - Ποιές παραμένουν

Αλλάζει ο φορολογικός χάρτης της Αιτωλ/νίας, με κατάργηση των ΔΟΥ Θέρμου και Αστακού και αλλαγή αντικείμενου σε άλλες. Παραμένουν ως Διευθύνσεις οι εφορίες σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίχθηκαν από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα, η αλήθεια είναι διαφορετική σχετικά με τις αλλαγές στις ΔΟΥ του νομού.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα έκαναν λόγο για έλλειψη σοβαρότητας από την ΝΔ, αφού δεν ισχύουν τα όσα υποστηρίχθηκαν περί παραμονής μόνον δυο ΔΟΥ στην Αιτωλ/νία.

Τι αλλάζει

Η Αιτωλ/νία μέχρι σήμερα είχε τρείς Διευθύνσεις σε τρεις αντίστοιχες ΔΟΥ , αυτές του Αγρινίου, της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου. Η Διεύθυνση της Ναυπάκτου καταργείται αλλά ως ΔΟΥ δεν κλείνει, αλλά της αφαιρείται το ελεγκτικό και δικαστικό αντικείμενο.

Η ΔΟΥ Ναυπάκτου παραμένει ως Τμήμα, όπως και οι ΔΟΥ Βόνιτσας και Αμφιλοχίας, που δεν θα έχουν επίσης ελεγκτικό και δικαστικό αντικείμενο.

Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου των Οικονομικών , καταργούνται οριστικά οι εφορίες του Αστακού και του Θέρμου από την 1η Νοεμβρίου.

«Τα όσα ακούστηκαν για κατάργηση όλων των εφοριών και ταλαιπωρίας του κόσμου , δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι αποκυήματα φαντασίας και παραπληροφόρησης», σχολιάζουν σχετικά κυβερνητικοί κύκλοι.

πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad